Detenen un home per robatoris amb força en cases de Santa Coloma de Queralt

El presumpte autor dels fets actuava sobretot en habitatges unifamiliars i forçava les finestres de la primera planta per accedir-hi

19 mayo 2017 23:26 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell (Baix Llobregat) van detenir un home com a presumpte autor de tretze robatoris amb força en un període de dos mesos, el passat mes de desembre i el gener. Els robatoris van tenir lloc a les localitats de Sant Esteve Sesrovires, Esparreguera, Castelldefels (Baix Llobregat); Piera, El Bruc (Anoia) i Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà). Els investigadors van constatar que el 'modus operandi' consistia a accedir als habitatges forçant les finestres de la primera planta, cap a mitja tarda o a la nit. L'home, de 34 anys, nacionalitat colombiana i veí de Ripollet (Vallès Occidental), actuava sobretot en cases unifamiliars i sostreia joies i diners.

Els Mossos van comprovar que el detingut es desplaçava amb tres vehicles diferents, un sistema que en va dificultar la localització. Els investigadors van detenir el presumpte autor dels fets després de diversos seguiments i escoltar la declaració de testimonis i víctimes que el van reconèixer i identificar i van aportar informació de gran rellevància per localitzar-lo.

Un cop detingut, agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van fer una entrada i escorcoll al domicili del detingut, on van recuperar diversos objectes que hauria robat.

La investigació continua oberta i els investigadors esperen localitzar i detenir una altra persona que actuava juntament amb aquest home per cometre els fets delictius. El detingut, amb quatre antecedents, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar-ne l'ingrés a presó.

Comentarios
Multimedia Diari