Detenen un home que va robar dins de cinc cotxes en una mateixa nit a Constantí

Els agents van observar que en els cinc robatoris el lladre havia utilitzat el mateix mètode: trencar qualsevol finestra del vehicle amb una ampolla i sostreure els objectes de valor de l'interior

19 mayo 2017 18:37 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Constantí, han detingut un home com a presumpte autor de cinc robatoris en interior de vehicle comesos en una mateixa nit, informa avui la policia catalana.

El detingut és un home de 35 anys d'edat, de nacionalitat espanyola i veí de Constantí.

A la matinada del passat 17 de juliol, la policia va saber que s'havien perpetrat cinc robatoris consecutius en diferents vehicles estacionats al carrer Valls de Constantí.

Els agents van observar que en els cinc robatoris el lladre havia utilitzat el mateix mètode: trencar qualsevol finestra del vehicle amb una ampolla i sostreure els objectes de valor de l'interior.

Una setmana més tard, el 23 de juliol, agents de la policia local van observar com un home, conegut per aquest cos, circulava amb una bicicleta i unes caixes pel carrer major, però en veure els agents va baixar de la bicicleta, va abandonar les caixes i va sortir corrent.

Els agents van descobrir que aquell mateix dia s'havien sostret les caixes amb béns i la bicicleta en un magatzem del poble.

Els Mossos, amb la col·laboració activa de la Policia Local, el van localitzar i el van detenir el 25 de juliol com a presumpte autor de cinc delictes de robatori a vehicles i un robatori amb força.

El detingut ha passat avui a disposició del Jutjat número 1 de Tarragona i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari