Detinguda per robar una cadena d'or a una dona de 89 amb el mètode de l'abraçada

Els agents van localitzar l'autora minuts després d'haver venut la joia

08 junio 2017 05:40 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van detenir a les cincde la tarda d'ahir al carrer Colon una dona per un presumpte delicte de robatori amb violència, estafa, usurpació d'estat civil i falsificació de document mercantil.

Un agent de parquímetres va ser requerit per una senyora de 89 anys i veïna de Tarragona que li havia manifestat que una altra dona, que ella no coneix, li havia fet una abraçada i li havia pres un cadena d'or amb dues medalles que portava al coll. A partir de la descripció de com era i com anava vestida, agents de la Guàrdia Urbana van identificar i localitzar una dona, que coincidia amb les característiques facilitades,  en una botiga de compra i venda d'or.

La dona ja havia venut el collaret robat i havia donat al dependent del local, siutat al centre de la ciutat. una fotocòpia d'un DNI a nom d'una altra persona. El treballador de l'establiment va explicar als agents que al matí, la mateixa dona ja havia portat una altra polsera d'or. Per tots aquests fets, la Guàrdia Urbana va detenir aquesta persona  per un presumpte delicte de robatori amb violència, estafa, usurpació d'estat civil i falsificació de document mercantil. L'arrestada és una dona de nacionalitat espanyola de 45 anys i veïna de Vilafranca del Penedès.
El mètode de la falsa abraçada consisteix en dirigir-se a una persona d'edat avançada i amb qualsevol excusa mantenir-hi un contacte físic per robar-li objectes de valor.

Comentarios
Multimedia Diari