Detingudes dues persones a Montblanc amb un vehicle robat a Burgos

L´home, que conduïa el cotxe sense haver obtingut el carnet, acumula més de dotze detencions de diferents cossos policials

19 mayo 2017 19:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada del passat 3 de juny a Montblanc un home i una dona de 22 i 18 anys d’edat i veïns de Valladolid i Burgos, respectivament, com a presumptes autors del robatori d’un cotxe a Burgos. La detenció de la parella es va produir durant un control policial a la N-240, en el marc d’un dispositiu per prevenir els robatoris amb força a domicili. A més, al conductor, que li constava una ordre de detenció de la policia espanyola, també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat viària ja que conduïa sense haver obtingut el carnet.

Els agents van comprovar que la víctima del robatori del vehicle havia interposat una denúncia a Burgos i van fer les gestions oportunes, amb la col·laboració de la policia espanyola, per tal que la víctima pogués recuperar el seu vehicle.

L’home detingut, al qual li consten 12 detencions d’altres cossos policials, va passar el 4 de juny a disposició judicial davant del jutjat de Primera instància i instrucció de Valls. Pel que fa a la dona, el mateix dia 3 de juny va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida.

 

Comentarios
Multimedia Diari