Detingut a Montblanc per un robatori en un domicili i el furt d’una bicicleta

Quan els Mossos van detenir-lo van descobrir que també podria ser l’autor d’un robatori en un habitatge que encara no estava denunciat

09 agosto 2017 11:53 | Actualizado a 14 noviembre 2017 13:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Montblanc (Conca de Barberà) van detenir el dia 4 d’agost un home, de 32 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Montblanc, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili i un furt.

La tarda del 31 de juliol es va produir el furt d’una bicicleta al carrer Vapor de Maó de Valls (Alt Camp). Els fets van passar mentre el conductor d’un turisme es va apropar a treure el tiquet d’estacionament a la màquina de zona blava. En tornar al cotxe es va adonar que algú li havia sostret la bicicleta que duia al maleter.

El dia 2 d’agost, el denunciant va localitzar la seva bicicleta en establiment de compra-venda d’articles de segona mà a Reus, on estava pendent de sortir a la venda.

Arran de la denúncia, els mossos van iniciar una investigació per localitzar el lladre. Aquest va ser detingut el 4 d’agost a Montblanc. En el moment de la detenció l’home duia a sobre objectes de dubtosa procedència que podien estar sostrets. Després de diverses comprovacions van descobrir que els objectes provenien d’un robatori en un habitatge ubicat a la plaça Major de Montblanc, que encara no havia estat denunciat.

El propietari d’aquest habitatge va marxar de vacances el 27 de juliol i a través d’un familiar els mossos van comunicar-li el fet. El mateix dia l’home va tornar al domicili per comprovar quins objectes li havien sostret i presentar la corresponent denúncia.

El detingut, que tenia nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar el dia 5 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari