Detingut a Tarragona el màxim responsable d'una xarxa criminal de tràfic de drogues

L'organització rebia, custodiava i distribuïa la marihuana des d'Espanya fins a altres països europeus i utilitzava autocaravanes i semiremolcs per eludir els controls policials

19 mayo 2017 19:56 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Guàrdia Civil ha detingut a Tarragona el màxim responsable d'una organització internacional de narcotraficants que adquiria la droga en altres províncies espanyoles i a través de connexions internacionals l'exportava a Suïssa i Alemanya, ha informat en un comunicat aquest divendres.

El detingut tenia un col·laborador a Espanya que comprava la substància en diferents capitals del país i preparava el transport, envasava al buit la droga i l'ocultava en dobles fons de vehicles de gran tonatge.

L'organització rebia, custodiava i distribuïa la marihuana des d'Espanya fins a altres països europeus i utilitzava autocaravanes i semiremolcs per eludir els controls policials; un grup de col·laboradors rebien els enviaments i s'encarregaven de distribuir la droga.

L'Institut Armat ha detingut en total 8 integrants de l'organització i ha intervingut 182 quilos de marihuana, 5 de cocaïna, d'haixix, 763 plantes de marihuana, 150.000 euros i 14 vehicles.

Amb la detenció del màxim responsable de l'organització, la Guàrdia Civil dóna per desarticulada la xarxa, a la qual considera de les més actives en el tràfic de marihuana a la província.

Comentarios
Multimedia Diari