Detingut a Valls un conductor begut que circulava amb una suspensió penal del permís de conduir

Va donar una taxa de 0.62 mg d'alcohol per litre d'aire expirat i es va resistir activament en el moment de la detenció

02 agosto 2017 14:50 | Actualizado a 14 noviembre 2017 13:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit del sector de Montblanc van detenir el dia 31 de juliol un home, de 60 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Puigpelat (Alt Camp), com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, al circular sota els efectes de les begudes alcohòliques i amb una suspensió en vigor penal del permís de conducció, i per resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Els fets van passar pels volts de les 16.30 hores, quan una patrulla de trànsit que estava efectuant patrullatge preventiu per la carretera TV-2034, va localitzar un vehicle circulant a una velocitat molt elevada.

Els agents van aturar el vehicle al quilòmetre 0,1 de la TV-2034, al terme municipal de Valls, i van observar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. Un cop feta la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu de 0,62 mg d'alcohol per litre d'aire expirat.

Tanmateix els agents van comprovar que el conductor circulava amb tres suspensions penals en vigor del permís de conducció.

En el moment de comunicar-li que quedava detingut, el conductor va mostrar una actitud violenta, resistint-se activament i amenaçant els agents actuants.

El detingut, que tenia antecedents per delictes contra la seguretat del trànsit, va passar ahir a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari