Detingut el lladre de les ulleres de sol a Bonavista

Mossos d'Esquadra deté a un tarragoní de 51 anysque havia robat aquest producte al Mercat Central de Reus.

04 diciembre 2017 12:25 | Actualizado a 05 diciembre 2017 13:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Reus van detenir dijous passat, un home de 51 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

La investigació va començar arran del robatori violent que es va produir el passat 24 de novembre al barri Mercat Central de Reus. Una treballadora d’un establiment va veure com un home, que havia entrat al local, es ficava a la bossa de mà unes ulleres.

Quan la treballadora es va dirigir cap a l’home, aquest li va fer diverses empentes. Arran d’aquest incident, un ciutadà que ho va presenciar va anar a ajudar a la treballadora.

Tot seguit, un mosso fora de servei va veure la discussió i es va acostar al lloc per mediar entre les parts sense saber que es tractava d’un robatori. Llavors el lladre va sortir corrents deixant enrere la seva bossa i la jaqueta.

Comprovada la bossa, l’agent fora de servei va veure que al seu interior hi havia 5 ulleres de sol valorades en més de 600 euros. Les ulleres estaven dins d’una altra bossa folrada d’alumini utilitzada pel lladre per inhibir els sistemes d’alarma. A més, en una butxaca de la jaqueta portava unes tisores de petites dimensions.

A partir d’aquest incident, la unitat d’investigació de Reus es va fer càrrec del cas i va poder identificar el presumpte autor del robatori amb violència. Els Mossos van establir un dispositiu i van detenir l’home quan es trobava a la plaça de la Constitució del barri tarragoní de Bonavista.

El detingut va passar divendres a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari