Detingut per assaltar un bar i robar tabac i diners a Alió

Després se li va imputar un robatori en una màquina rentacotxes d’una benzinera d’on, junt amb un altre home, s’endugué un euro

11 mayo 2018 08:26 | Actualizado a 11 mayo 2018 08:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un home amb un llarg historial delictiu –només aquest any ja l’han detingut 11 vegades– va ser detingut a Alió per haver robat en un bar, d’on s’hauria emportat el tabac que hi havia en una màquina, així com diners en efectiu.

La perspicàcia d’uns agents, que van esperar pacientment en un camí proper, va propiciar la detenció del sospitós. Es dona la circumstància que després se li va imputar un robatori en una màquina rentacotxes d’una benzinera de Valls on, amb l’ajuda d’un altre home –també detingut– es van endur 1 euro.

Els fets van tenir lloc a tres quarts de dues de la matinada del passat dimarts quan va saltar l’alarma d’un restaurant d’Alió. Una patrulla de paisà es va traslladar a l’indret i va comprovar que algú havia entrat a robar.

Per accedir al local havien tallat la tanca metàl·lica de la part del darrere i van forçar la porta d’entrada. Uns testimonis van apuntar que el lladre va marxar per la part del darrere. A la fugida s’havia deixat una barra de ferro i un paquet de tabac.

La patrulla va fer recerca per un camió, amb resultat negatiu. Els agents van decidir aparcar el vehicle darrera d’uns matolls, van apagar les llums i van sortir fora.

A dos quarts de tres van escolar que algú s’apropava al lloc una persona que semblava que parlava amb un altre. L’home, en detectar la presència policial, va fer mitja volta i va intentar fugir. Portava una bossa de plàstic negre plena de paquets de tabac –133– i diferents eines.

Quan traslladaven el detingut a dependències policials, van continuar la recerca i a uns 25 metres van localitzar un caixetí amb 241 euros. L’home havia estat detingut 24 vegades, de les quals 10 enguany –principalment per robatoris a domicilis, magatzems i obres en construcció.

La darrera havia estat el 29 d’abril per un robatori amb força al carrer Eladi Homs.

La segona imputació

Quan el detingut estava als calabossos dels Mossos d’Esquadra de Campclar, el mateix dimarts se’l va informar que quedava imputat per un robatori amb força ocorregut el dia abans en una benzinera de Valls –situada a la carretera del Pla de Santa Maria. Allí, suposadament va forçar la màquina de l’aspiradora d’un rentacotxes. Els fets van passar entre les dotze i la una de la matinada. 

Segons es va poder veure en les gravacions de la càmera de seguretat, dues persones es van mirar de la màquina i poc després van tornar amb una barra de ferro, per forçar el caixetí.

Un dels lladres portava roba fosca i l’altra, un peto fluorescent. Precisament, aquesta peça és la mateixa que portava quan el van detenir a Alió.

Al caixetí només hi havia un euro, perquè el propietari, vistos els robatoris anteriors, treu els diners abans d’abandonar l’establiment a la nit. El 29 d’abril ja l’havien arrestat per robar al mateix indret.

Com a còmplice d’aquest fet, a la una de la tarda del mateix dimarts els Mossos de la comissaria de Valls van detenir un altre home, que era la primera vegada que era arrestat.

Comentarios
Multimedia Diari