Detingut per estirar una bossa de mà a una dona a la plaça de la Font

El van enxampar després manipulant la porta d'una casa

19 mayo 2017 16:31 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Los Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir aquest dilluns un home de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Tarragona com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i per una ordre de detenció del Jutjat d’Instrucció 1 de Tarragona per un delicte de furt.

Els fets van tenir lloc aquest dilluns al matí a prop de la plaça de la Font de Tarragona. Un individu es va apropar a la víctima i li va estirar la bossa de mà. Tot i que la dona va intentar resistir-se, l’home la hi va prendre i va sortir corrents.

Ràpidament, diverses patrulles van socórrer la víctima que no va patir cap lesió i van establir un dispositiu de recerca del presumpte autor. Una estona més tard, un ciutadà va alertar a la policia que un home estava manipulant el pany d’un edifici de Tarragona, a prop del lloc dels fets.

Els agents que estaven fent la recerca de l’autor de l’estrebada van adreçar-se al carrer proper i van enganxar un individu manipulant el pany de la porta. Un cop comprovat que la descripció coincidia amb la de l’autor del robatori violent, els agents van identificar-lo i van comprovar que, a més, a l’home li constava una ordre de detenció emesa pel Jutjat d’Instrucció 1 de Tarragona per delicte de furt.

En l’escorcoll, els agents van trobar-li al damunt el telèfon mòbil i una targeta de transport a nom de la víctima. A més, els agents van poder recuperar unes claus, un moneder i més documentació de la víctima.

 

El detingut, que amb aquesta detenció acumula sis antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial ahir dimarts i va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari