Detingut per haver agredit reiteradament la seva parella a Tarragona

La dona va assegurar que l'home es trobava molt begut i l'havia insultat, llençat objectes, agafat del braç i estirat els cabells

19 mayo 2017 15:30 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Cap a les vuit de la tarda d'ahir dimecres, mentre una dotació de la Guàrdia Urbana estava patrullant i va rebre l'avís des de control central d’una dona que havia fugit del seu domicili -del centre de la ciutat- ja que havia estat agredida per la seva parella, perquè, segons ella mateixa, l’home es trobava molt begut i l’havia insultada i havia començat a llençar-li objectes, així com l’havia agafat pel braç i estirat dels cabells, a més a més d'haver rebut maltractament psicològic.

Una vegada els agents van arribar al lloc, la dona va confessar que no era la primera vegada que passava -havia patit blaus a la cara i a la resta del cos-, però que no s’havia atrevit a denunciar-lo, per vergonya i també perquè pensava que la seva parella canviaria. Fins i tot, el dia abans, quan anaven en tren, ja havia estat agredida, però no ho va denunciar perquè l’home anava begut. Va afegir que sembla ser que l'home havia agredit també a les seves anteriors parelles i que, segons els veïns, era molt agressiu.

Finalment la Guàrdia Urbana va localitzar l’individu en un establiment -al costat del pis-, i el va detenir per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. Es tracta d'un ciutadà marroquí de 26 anys.

 

Comentarios
Multimedia Diari