Más de Tarragona

Detingut per haver agredit reiteradament la seva parella a Tarragona

La dona va assegurar que l'home es trobava molt begut i l'havia insultat, llençat objectes, agafat del braç i estirat els cabells

Àngel Juanpere

Whatsapp
La detenció la va fer una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

La detenció la va fer una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Cap a les vuit de la tarda d'ahir dimecres, mentre una dotació de la Guàrdia Urbana estava patrullant i va rebre l'avís des de control central d’una dona que havia fugit del seu domicili -del centre de la ciutat- ja que havia estat agredida per la seva parella, perquè, segons ella mateixa, l’home es trobava molt begut i l’havia insultada i havia començat a llençar-li objectes, així com l’havia agafat pel braç i estirat dels cabells, a més a més d'haver rebut maltractament psicològic.

Una vegada els agents van arribar al lloc, la dona va confessar que no era la primera vegada que passava -havia patit blaus a la cara i a la resta del cos-, però que no s’havia atrevit a denunciar-lo, per vergonya i també perquè pensava que la seva parella canviaria. Fins i tot, el dia abans, quan anaven en tren, ja havia estat agredida, però no ho va denunciar perquè l’home anava begut. Va afegir que sembla ser que l'home havia agredit també a les seves anteriors parelles i que, segons els veïns, era molt agressiu.

Finalment la Guàrdia Urbana va localitzar l’individu en un establiment -al costat del pis-, i el va detenir per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. Es tracta d'un ciutadà marroquí de 26 anys.

Temas

  • TARRAGONA

Lea También