Detingut per robar diners i telèfons mòbils a un grup de joves en un bar musical de Tarragona

Els Mossos d'Esquadra el relacionen amb almenys dos furts més comesos a la mateixa zona fa unes setmanes

19 mayo 2017 16:42 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada del passat diumenge 15 de gener un veí de Tarragona de 27 anys i nacionalitat marroquina per robar un grup de joves en un bar musical de la Rambla Vella. Segons el relat dels fets, cap a les quatre de la matinada, el detingut va entrar al bar on estaven els joves i, aprofitant un moment de distracció, va furtar les carteres de dues noies amb les seves targetes i documentació, un telèfon mòbil i uns 100 euros. Després va sortir del local. En una estona, el grup de joves es van adonar del robatori i van sortir al carrer on van trobar l'home i el van retenir fins que va arribar una patrulla dels Mossos. El detingut, amb antecedents policials, ha estat relacionat amb dos furts més a la mateixa zona comesos fa unes setmanes.

Els agents van escorcollar l'home a qui van trobar totes les pertinences que havia furtat feia unes hores, així com un rellotge que la Policia, després de diverses gestions, ha relacionat amb un furt comés feia unes setmanes. En aquest cas, el detingut va guanyar-se la confiança d'un home a qui va conèixer en el mateix bar musical i li va prendre un rellotge valorat en 250 euros.

En l'escorcoll, els agents també van comprovar que el detingut portava un mòbil amb una targeta de memòria que no era seva. La Policia va localitzar el jove que apareixia a les fotografies i que els va explicar que el dia 25 de desembre havia perdut el seu telèfon a un bar musical però que no ho havia denunciat.

El detingut, amb vuit antecedents policials per delictes majoritàriament contra el patrimoni, va passar a disposició judicial a Tarragona on va sortir en llibertat amb càrrecs.

 

Comentarios
Multimedia Diari