Detingut un conductor ebri amb el carnet retirat i que s'ha saltat un semàfor en vermell a Torreforta

En els darrers anys el jutge li ha retirat el permís en tres ocasions

19 mayo 2017 17:32 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Los Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona han detingut avui dijous un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol i per conduir amb privació judicial del permís.

Els fets s’han produït sobre les dues de la matinada d’avui a la carretera N-340A, a l’altura del barri de Torreforta, quan una patrulla, que estava fent un dispositiu de prevenció d’infraccions de trànsit, s’ha aturat en un semàfor que s’acabava de posar vermell. Els agents han observat com un vehicle que venia darrera d’ells ha fet un cop de volant per entrar al barri de Torreforta, sense senyalitzar la maniobra ni respectar el semàfor vermell.

Tot seguit, han aturat el vehicle i han comprovat que el conductor presentava símptomes clars d’anar sota els efectes de l’alcohol. Després de sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia ha donat un resultat positiu de 0,91 mg/l. Això suposa gairebé quatres vegades la taxa màxima d’alcoholèmia permesa per als conductors no professionals que és de 0,25mg/l.

Els agents també han comprovat que l’home té vigent una suspensió judicial del seu permís per la qual no pot conduir fins al juny de 2019. A més, en els darrers anys, el jutjat li havia retirat temporalment el carnet en dues ocasions més.

Per tot plegat, els agents han detingut el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i han immobilitzat el vehicle. El detingut, després de declarar en dependències policials, ha quedat en llibertat a l’espera del judici.

 

Comentarios
Multimedia Diari