Detingut un home acusat de cometre quatre robatoris en establiments de la Canonja

En dos dels casos no va poder consumar els fets

19 mayo 2017 17:48 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació d’ Investigació del Tarragonès van detenir el passat 11 d’octubre un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Canonja, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força, dos d’ells en grau de temptativa.

La detenció és resultat d’una investigació oberta a finals del mes d’agost arran d’un seguit de robatoris amb força a l’interior establiments de la Canonja amb un mateix modus operandi.

El primer dels robatoris es va produir la matinada del 29 d’agost, pels volts de les 04.00 hores, en un establiment comercial del carrer Raval de la Canonja. El lladre va intentar entrar a la botiga donant diversos cops al vidre de l’aparador amb un objecte contundent. Tot i això, aquestes mesures de seguretat van evitar que pogués accedir a l’interior.

El segon dels robatoris el va perpetrar la mateixa matinada del 29 d’agost, pels volts de les 05.00 hores, en el Centre Cívic municipal ubicat al carrer Marina amb Plaça Catalunya. En aquest cas, va forçar el pany de la porta i un cop a l’interior va sostreure diners i refrigeris del bar. L’1 d’octubre va forçar de nou la mateixa porta per tal de perpetrar un altre robatori però finalment no va poder accedir-hi.

El tercer dels robatoris el va cometre la matinada del 9 de setembre en una barberia del carrer Escultor Martorell de la Canonja . En aquest cas, el lladre va fer un forat en el vidre de l’aparador principal i va accedir dins de l’establiment d’on va sostreure diners en efectiu i un telèfon mòbil.

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb la col·laboració activa del Cos de Vigilants de la Canonja, van concloure la investigació el passat 11 d’octubre amb la localització i detenció a Torreforta del presumpte autor de quatre robatoris amb força en establiments de la Canonja.

El detingut va passar dimecres, 12 d’octubre, a disposició judicial davant del Jutjat de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari