Detingut un home per tres robatoris amb força en habitatges a Valls

El jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs

19 mayo 2017 23:33 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Alt Camp van detenir el dia 27 de gener un home de 29 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Picamoixons, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força. 

Els fets es remunten a l’abril de 2014 quan entre els dies 22 i 24 es van produir tres robatoris amb força en habitatges de la partida Baiona de Valls. El lladre accedia als domicilis forçant la porta principal o alguna finestra, amb l’objectiu de sostreure eines i petits objectes de valor que posteriorment podien ser venuts fàcilment. El fet que es tractés de segones residències facilitava al lladre l’entrada als domicilis després d’assegurar-se que en aquell moment no estigués habitat. 

En el primer dels robatoris el lladre va forçar la porta d’accés a la casa amb una palanca i va sostreure diverses eines de camp. En el segon robatori va accedir a la casa a través d’una finestra que prèviament havia forçat i en el tercer va forçar la porta principal arrencant el pany. 

Arran d’aquests fets els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació que va permetre identificar i detenir el presumpte lladre a Valls. 

El detingut, que tenia antecedents per fets similars, va passar el 30 de gener a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Valls. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Comentarios
Multimedia Diari