Detingut un home que robava gent gran fent-se passar per turista

Un operari de l’ajuntament va poder interceptar el lladre durant la seva fugida. La col·laboració ciutadana va ser crucial per tal de poder detenir l’autor.

01 julio 2017 16:13 | Actualizado a 13 noviembre 2017 19:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Tarragona van detenir el dimarts dia 27 de juny, un home de 48 anys de nacionalitat romanesa i amb domicili a Tarragona, com a presumpte autor d’un furt a Tarragona. 

Els fets van succeir al voltant de les 16.30 hores, quan la víctima, de 85 anys i veïna de Tarragona, es disposava a travessar el pas de zebra de la cruïlla del carrer Rovira i Virgili amb el carrer Hernàndez Sanahuja de Tarragona.

De sobte, un home li va posar un plànol de la ciutat a poca distància de la cara mentre li sol·licitava algun tipus d’indicació.

La senyora de seguida es va adonar que l’home li havia sostret una polsera d’or valorada en més de 1.000€. En demanar auxili, es van adreçar dos operaris de l’ajuntament que es trobaven treballant a les proximitats per tal de socórrer-la.

Un dels operaris va sortir corrents darrere el lladre, el va poder interceptar abans d’arribar a l’avinguda Maria Cristina i va poder retenir-lo fins a l’arribada de la policia.

En arribar els mossos al lloc, un ciutadà que havia localitzat la polsera de la víctima al terra entre dos cotxes, la va lliurar als agents i aquests van procedir a la detenció del “fals” turista.

El detingut va passar el dia 28 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari