Detingut un jove que es feia passar per mut per sostreure telèfons mòbils a Montblanc

El noi, que compta amb un llarg historial de furts comesos amb el mateix mètode, va actuar en almenys dos bars de la capital de la Conca de Barberà

19 mayo 2017 23:03 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Badalona un veí de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) de 21 anys que havia sostret dos telèfons mòbils a Montblanc. Els fets es remunten al 6 de febrer quan l'home va entrar en un bar del carrer Vallvera, gesticulant, sense parlar i amb un paper a la mà amb paraules escrites demanant diners. Aprofitant un descuit, va sostreure un telèfon mòbil de damunt la barra. En un altre establiment de la capital de la Conca va utilitzar el mateix mètode per sostreure un telèfon mòbil de gamma alta. El jove, que compta amb un llarg historial de furts similars, va poder ser localitzat i detingut dilluns passat a Badalona per agents de la Unitat d'Investigació de Valls.

El detingut, que és de nacionalitat romanesa, va passar a disposició judicial el 14 d'abril al jutjat número 1 de Badalona. El jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari