Detingut un veí de Tarragona per estafar 8.000 euros enganyant taxistes

Els encarregava que compressin amb els seus diners uns bitllets d'avió per a un client al qual haurien de portar a l'aeroport, assegurant-los que els tornaria els diners i que guanyarien una comissió

19 mayo 2017 20:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Castelldefels un home de 32 anys i veí de Tarragona acusat d'estafar més de 8.000 euros a diferents taxistes als quals va enganyar perquè compressin amb el seu diners bitllets d'avió falsos per a clients ficticis als quals havien de portar a l'Aeroport.

En un comunicat, els Mossos han detallat que l'estafa es va detectar el mes de gener passat i anava dirigida exclusivament a professionals del taxi.

L'estafador simulava ser responsable d'una companyia d'assegurances i contactava telefònicament amb taxistes per oferir-los formar part de la seva cartera de clients.

Els encarregava que compressin amb els seus diners uns bitllets d'avió per a un client al qual haurien de portar a l'aeroport, assegurant-los que els tornaria els diners i que guanyarien una comissió.

El mateix home es feia passar per treballador d'una agència de viatges i contactava amb el taxista per indicar-li que ja havia reservat els bitllets, quedant amb ell per entregar-los a canvi dels diners en efectiu.

El taxista rebia uns bitllets d'avió falsos que havia de portar a un client amb destí a l'Aeroport que tampoc existia.

Segons els Mossos, el detingut havia aconseguit més de 8.000 euros estafant 13 taxistes de La Seu d'Urgell, Tremp, Lleida, Solsona, Figueres, Palafrugell, El Vendrell, Tortosa, Amposta i Salou.

Una de les víctimes va alertar la policia quan l'estafador va tornar a contactar amb ell amb la finalitat de tornar-lo a enganyar, cosa que va permetre la seva detenció.

El detingut tenia cinc ordres de recerca de diferents jutjats i cossos policials espanyols per haver comès la mateixa estafa i ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar pel jutjat de Gavà

Comentarios
Multimedia Diari