Detingut un veí de Tarragona per l'homicidi d'una dona que va desaparèixer

El mòbil econòmic s'apunta com la principal hipòtesi del crim

19 mayo 2017 19:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts un veí de Tarragona pel presumpte homicidi d’una dona de 65 anys que es manté desapareguda des del juny de l’any passat. Segons ha pogut saber l’ACN, la detenció s’ha produït en el marc dels tres registres que han tingut lloc en dos domicilis i una immobiliària de l’arrestat, a Tarragona i Reus.

La dona, Carmen Gallart, va ser vista per últim cop el 18 de juny del 2015 als Pallaresos quan es disposava a agafar un autobús cap a Tarragona. La investigació va a càrrec de la Unitat Central de Persones Desaparegudes del Cos de Mossos d’Esquadra. La policia sosté que la dona no va desaparèixer voluntàriament i que aquell dia es va trobar amb el detingut, amb qui mantenia un litigi judicial per un cas d’estafa.

Tot i que no hi ha cap rastre de la dona, els Mossos d’Esquadra creuen que l’acusat hauria acabat amb la seva vida. El mòbil econòmic s’apunta com la principal hipòtesi del crim, ja que tots dos mantenien un litigi judicial. Carmen Gallart va denunciar l’home per un delicte d’estafa i la fiscalia li demanava sis anys de presó i el pagament de dos milions d’euros.

L’home estava a l’espera de judici i els investigadors sospiten que l’individu li hauria demanat que es veiessin per tal de resoldre el conflicte amb un acord econòmic. La trobada s'hauria produït el mateix dia de la desaparició. Fonts coneixedores de la investigació apunten, a més, que l’home va contractar els serveis d’un detectiu privat per conèixer quines rutines seguia i que estava molt obsessionat amb ella.

 

Comentarios
Multimedia Diari