Detinguts dos homes robant a contenidors de Roba Amiga

Duien carregada la furgoneta amb més de 70 kg de roba sostreta. Els van enxampar a Sant Pere i Sant Pau.

24 julio 2017 12:48 | Actualizado a 24 julio 2017 12:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Tarragona van detenir el passat divendres, dia 21 de juliol, dos homes de 18 i 55 anys de nacionalitat romanesa i amb domicili a Tarragona, com a presumptes autors d’un robatori amb força a la barriada de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona.

La matinada del passat divendres, una patrulla va localitzar a l’avinguda Països Catalans de Tarragona (al barri de Sant Pere i Sant Pau), una furgoneta de grans dimensions estacionada davant d’un contenidor de recollida de roba de segona mà.

Els agents van veure a dues persones traient bosses de roba de l’interior del contenidor i carregant-les a la furgoneta. Després de fer les corresponents comprovacions, es va procedir a la detenció dels dos homes per un presumpte robatori amb força.

Els mossos van recuperar gairebé 70 kg de roba que va ser lliurada al responsable dels contenidors de roba. 
 
Els dos detinguts, un d’ells amb set antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar el dia 22 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari