Detinguts dos joves per atracar en una benzinera del Morell

Un dels detinguts ingressa a presó

19 mayo 2017 22:54 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Detinguts dos joves de 22 anys per atracar en una benzinera del Morell (Tarragonès). Els Mossos van detenir els dos nois, de nacionalitat espanyola i marroquina, aquest dissabte 2 de maig, com a suposats autors d'un delicte de robatori amb intimidació. Segons informen Mossos, els fets es van produir el dia anterior, el divendres, pels volts de les deu de la nit. Dos homes, tapats amb caputxes i ulleres de sol, van entrar a l'estació de servei i van intimidar la treballadora amb una arma de foc i un ganivet perquè els entregués la recaptació del dia. Acte seguit van fugir en cotxe. Immediatament, la policia catalana va activar un dispositiu policial per tal de localitzar els autors de l'atracament.

 

Cinquanta minuts més tard d'haver-se comès l'atracament, un mosso fora de servei de Tarragona va alertar que acabava de veure el vehicle implicat en el robatori, ocupat per tres homes, fent benzina en una altra estació de servei de la part baixa de Tarragona.

 

Poc després, una patrulla de mossos va localitzar el vehicle, ocupat només per una persona, circulant a l'altura de l'avinguda Pere Martell, cruïlla amb Ramon i Cajal de Tarragona. Després d'aturar-lo, va detenir l'únic ocupant per la seva implicació en l'atracament.

 

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van localitzar a les immediacions de la benzinera del Morell un ganivet de cuina, una dessuadora i un mocador amb els quals els lladres haurien intimidat la víctima i haurien intentat ocultar la seva aparença física.

 

Gestions posteriors de la Unitat d'Investigació van permetre localitzar i detenir, el dia següent a Tarragona, l'altre home que també havia participat en l'atracament.

 

Els detinguts van passar a disposició judicial al jutjat de Tarragona i el jutge va decretar per un d'ells l'ingrés a presó i per l'altre la seva llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari