Detinguts dos menors acusats de robar en dues nits en 19 vehicles al carrer

Els cotxes estaven aparcats als carrer Vidal i Barraquer, Barcelona, avinguda Onze de Setembre i voltants

19 mayo 2017 17:34 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A primera hora del matí d’ahir dilluns els Mossos d’Esquadra van detenir dos menors d’edat, d’entre 15 i 17 anys, acusats de robar en dues nits efectes de l’interior de 19 vehicles aparcats en diferents carrers del nucli urbà de Constantí. En concret, la nit i matinada de divendres a dissabte van ser 14 i la nit posterior, quatre. Els cotxes estaven aparcats als carrer Vidal i Barraquer, Barcelona, avinguda Onze de Setembre i voltants.

Algunes fonts creuen, però, que es tracta més d’una bretolada que de delinqüència, ja que no sempre robaven objectes de ‘valor’ que hi havia dins els vehicles, en alguns casos es van deixar per exemple un GPS. Sempre feien servir la mateixa tàctica: trencar els vidres i agafar algun objecte de l’interior.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va poder trobar dos testimonis que van veure els menors i van facilitar-ne una descripció. Aquesta va ser comunicada als Mossos d’Esquadra, que van acabar identificant els sospitosos, que tenen antecedents per temes administratius però no pas policials. Avui passaran a disposició de la Fiscalia de Menors.

Comentarios
Multimedia Diari