Detinguts per robatori amb força a l’interior de vehicle

La Guàrdia Urbana ha detingut dos joves, un de 18 anys i un altre d'edat desconeguda, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicle.

11 abril 2019 17:50 | Actualizado a 11 abril 2019 17:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Urbana ha detingut dos joves, un de 18 anys i un altre d'edat desconeguda, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicle.

Ahir dimecres, poc abans de les 17 h, els agents van ser alertats per uns ciutadans que lamentaven que havien patit un robatori a l'interior de l'autocaravana que tenien estacionada a la zona del Fortí de la Reina, al passeig Rafael Casanova.

Els agents van comprovar que, efectivament, una de les finestres de darrere del vehicle havia estat forçada. Mentre es trobaven a la zona, el propietari d'una altra caravana va denunciar que també li havien sostret objectes de l'interior.

En un terreny rocós proper hi havia un grup de joves que, segons testimonis, portaven força estona rondant per la zona. Quan la patrulla els va identificar i els va escorcollar va trobar-los un paquet de tabac amb el mateix codi de barres que el cartró del qual s'havia denunciat la separació.

Després que arribés una segona patrulla per cercar la resta d'objectes robats, un altre testimoni va explicar als agents que un grup de joves havia regirat i amagat una motxila a la zona. Un cop localitzada la bossa es van trobar una vintena d'objectes, la majoria dels quals reclamats pels propietaris de les caravanes, com per exemple: dos telèfons mòbils, un GPS, una tauleta, dues navalles suïsses i diferents ulleres de sol.

Comentarios
Multimedia Diari