Detinguts quatre conductors per superar la taxa d'alcoholemia

Agents dels Mossos d´Esquadra van detenir el passat 30 de maig quatre persones, tres homes i una dona, de nacionalitat espanyola i letona, que conduien sota els efectes de l´alcohol

19 mayo 2017 22:38 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La primera actuació es va realitzar a les 01.30 de la matinada a la carretera T-750, a la Pobla de Mafumet, quan es va detectar un vehicle que feia ziga-zagues per l’autovia A-27. Dues dotacions policials van aturar el vehicle i van comprovar que la conductora presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques. En sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia va donar una taxa d’1,10 mg/l. A més, la conductora, veïna de Tarragona, tenia tres suspensions judicials vigents del permís de conduir, dos de vuit mesos i una tercera de 1 any i 1 dia. Per aquest motiu també se li va imputar un delicte de trencament de condemna.

La segona detenció es va realitzar a les 03.00 hores del mateix dia 30 de maig al quilòmetre 1,7 de la carretera C-14, a Salou. En aquest cas, una dotació de trànsit va aturar un vehicle de 3ª categoria el qual, segons uns testimonis, anava fent ziga-zagues per l’autovia A-7.

Un cop aturat, el conductor, de nacionalitat letona, va ser sotmès a la prova d’alcoholèmia i va donar una taxa d’1,36 mg/l. Va quedar detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i també se li va imputar un delicte de conducció temerària i falsificació documental atès que havia manipulat el tacògraf de la tractora del camió amb la targeta del segon conductor.

La tercera actuació es va produir a les 13 hores a Tarragona, quan un vehicle va fer cas omís d’una ordre d’aturar-se per part d’una dotació de trànsit i es va donar a la fugida. Després d’un seguiment, el vehicle aturat a la N-340. El conductor, un veí de Tarragona de nacionalitat espanyola, va donar una taxa d’alcoholèmia de 0.64 mg/l i positiu en drogues (cocaïna i THC).

La última detenció es va produir a Vespella de Gaià. Arran d’un accident de trànsit lleu, un dels conductors, que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, es va negar a identificar-se i a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia. Finalment, va quedar detingut per un delicte de desobediència als agents, negativa a practicar les proves requerides, un delicte de danys i conducció temerària. Els detinguts van passar a disposició judicial.

Comentarios
Multimedia Diari