Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Digitalització del fons documental de l'església de La Canonja

L’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, i l’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, han signat un conveni de col·laboració aquest dimecres, dia 12 de setembre, al Palau arquebisbal.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Moment de la signatura del conveni entre l'alcalde i l'arquebisbe. FOTO: Arquebisbat

Moment de la signatura del conveni entre l'alcalde i l'arquebisbe. FOTO: Arquebisbat

L’arquebisbe de Tarragona, monsenyor Jaume Pujol, i l’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz Martínez, han signat un conveni de col·laboració aquest dimecres al Palau arquebisbal.

El conveni, que s’executarà en dos anys, contempla la conservació i restauració 55 pergamins dels segles XV i XVII de la parròquia de Sant Sebastià de La Canonja.

Aquests pergamins, juntament amb el fons documental de la parròquia (segles XVIII-XX), integrat per manuals notarials, capítols matrimonials, testaments, llibres de confraries i altra documentació administrativa i econòmica de l’església, i els capbreus del cabiscol i el volum de Tarraconen praetensae matricitatis (segles XVII i XVIII) de l’Arxiu Capitular de la Catedral, seran digitalitzats.

Un cop digitalitzada tota aquesta documentació es podrà consultar a la pàgina web de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona.

Temas

Comentarios

Lea También