Diumenge arriba la Cursa solidària 10 K de la Canonja

La peculiaritat d’aquesta cursa es manté i el recorregut segueix sent un circuit urbà de 5 quilòmetres pel centre del poble i els corredors que volen completar la 10 K hauran de fer dues voltes

20 junio 2017 18:01 | Actualizado a 20 junio 2017 18:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Cursa 10 K de la Canonja celebra la seva 7a edició esdevenint una cursa solidària pel càncer infantil, aquest diumenge 25 a les 9 h amb sortida davant del poliesportiu Josep Canadell i Veciana. Com a resposta a l’entusiasme mostrat per part dels participants i col·laboradors en les edicions anteriors, el Club Excursionista La Canonja, organitzador de l’acte amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Canonja, fa un pas més per convertir aquest acte esportiu consolidat en un acte esportiu i solidari.

La peculiaritat d’aquesta cursa es manté i el recorregut segueix sent un circuit urbà de 5 quilòmetres pel centre del poble i els corredors que volen completar la 10 K hauran de fer dues voltes. La prova estarà cronometrada amb xip i els temps es donaran online mitjançant la web de la cursa Tretzesports, on hi ha la informació per fer les inscripcions o col·laborar-hi amb un dorsal solidari.

Revetlla de Sant Joan

Un estiu més, amb la col·laboració del Motor Club la Canonja i els diables, la Regidoria de Festes organitza diferents actes per la Revetlla de Sant Joan. Divendres, a dos quarts de 9 del vespre, des de població de Reus, arribarà a la plaça de Catalunya la Flama del Canigó acompanyada dels diables i membres del Motor Club.
A partir de dos quarts de 10 de la nit, l’Ajuntament de la Canonja posarà a disposició d’aquelles persones que així ho desitgin taules i cadires per tal de fer un sopar pícnic amenitzat amb música. A les 11.30 h tindrà lloc la ballada i encesa de la foguera a càrrec dels diables de la Canonja. Està prohibit llançar petards o qualsevol material pirotècnic a la plaça durant tota la nit.

Comentarios
Multimedia Diari