Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Diumenge comença el Festival Més Petit de tots al Teatre Magatzem de Tarragona

La companyia de dansa holandesa De Stilte presenta un espectacle per a infants de 0 a 5 anys.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Teatre El Magatzem acull aquest espectacle adreçat a nens i nenes de 0 a 5 anys.

El Teatre El Magatzem acull aquest espectacle adreçat a nens i nenes de 0 a 5 anys.

El Festival Més Petit de Tots arriba a Tarragona el diumenge, 12 de novembre, amb “HiHaHuttenBouwers (Constructors de cabanes)” de la companyia de dansa holandesa De Stilte.

El Teatre El Magatzem acull aquest espectacle adreçat a nens i nenes de 0 a 5 anys on un home i una dona crearan un evocador univers ple de sol, vent, pluja i neu on les fronteres entre públic i ballarins aniran desapareixent.

El Més Petit de Tots és un festival d’arts escèniques contemporànies que es realitza a 11 ciutats catalanes de l’11 al 26 de novembre, aquest any celebra la seva 13a edició i arriba a Tarragona per 4t any consecutiu.

La programació inclou companyies internacionals i nacionals que presenten propostes artístiques adreçades a infants de 0 a 5 anys acompanyats de les seves famílies. Es tracta d’espectacles de petit format i de proximitat, on el públic comparteix escenari amb els artistes i que té com a principal objectiu crear experiències sensorials i artístiques per als més petits.

El diumenge 19 de novembre, El Magatzem acollirà la segona proposta del festival “Blink Flash Duncan” a càrrec de la companyia Mercat de les Flors – Associació Blink Flash. L’espectacle està inspirat en experiències vitals de la ballarina Isabela Duncan i, a través de la dansa, presenta les vivències d’una noia, l’Isa, que descobreix objectes amagats a l’espai escènic per tal de despertar l’imaginari emocional del públic.

A Tarragona, El Més Petit de Tots forma part de la programació estable de Teatres de Tarragona i compta amb la col·laboració del Club dels Tarraconins i les Tecletes. Les entrades a un preu de 8€ poden adquirir-se a través de www.tarracoticket.com i també a les taquilles del Teatre Tarragona.

Temas

Comentarios

Lea También