Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Diumenge se celebra la Festa dels Tres Toms a Tarragona

El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona és l'organitzador d'aquest acte que es podrà veure a laRambla Nova

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els Tres Tombs passaran per la Rambla Nova. FOTO: Lluís Milián

Els Tres Tombs passaran per la Rambla Nova. FOTO: Lluís Milián

El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona ha organitzat pel proper diumenge 11 de març la tradicional festa dels Tres Tombs, que sortirà del pàrquing de la Tabacalera a les 11.30 hores i recorrerà els carrers Francesc Bastos, Ramón y Cajal i arribarà a la Rambla Nova on farà els tres tombs.

Cavalls, carruatges i carros de diferents tipus, com el carro de pagès o el carro de llenya, animaran aquesta festa “molt arrelada a la tradició catalana i de Tarragona”, així ho ha afirmat la consellera de Relacions ciutadanes, Elvira Ferrando, que també ha felicitat als organitzadors per aquesta iniciativa que es va recuperar als anys 80 i que requereix molt d’esforç i coordinació.

El vocal de la Comissió dels Tres Tombs, Jordi Batet, ha explicat que enguany hi participaran entre 150 i 200 cavalls i entre 170 i 200 carros i carruatges, “calculem que a Tarragona venen a veure els Tres Tombs unes 10.000 persones”.

El cartell dels Tres Tombs és obra de l’artista i vicepresident del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, Pere Joan Salas.

Temas

Comentarios

Lea También