Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Divendres s’inicia el període de votació ciutadana dels projectes participatius

Els ciutadans podran escollir entre set projectes

Alba Tudó

Whatsapp
Una proposta és posar Wifi gratüita a la zona esportiva del Vilar. Foto: DT

Una proposta és posar Wifi gratüita a la zona esportiva del Vilar. Foto: DT

Els vallencs podran votar des de demà fins al dijous dia 22 les set propostes que opten els pressupostos participatius de la ciutat. Les votacions estan obertes a les persones majors de 16 anys i que portin com a mínim quatre mesos empadronades a Valls. Els participants podran marcar fins a tres propostes. S’han habilitat quatre punts de votació permanents: l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 17 a 19.30 h ); la Biblioteca Carles Cardó (de dilluns a divendres de 9.30 a 20 h i dissabtes de 9.30 a 13 h); Vallsgenera (de dilluns a dijous de 9 a 14 h i divendres de 8 a 19 h) i el Centre Esportiu Municipal del Fornàs (de dilluns a divendres de 6.30 a 22 h , dissabtes i diumenges de 10 a 14 h). Aquest cap de setmana s’habilitarà un punt de votació a la zona del Pati, davant de Sant Roc, i l’horari serà de 10 a 14 hores.

Els set projectes per escollir són: parc infantil a la plaça Vil·la Romana, zona Wifi gratuïta a la zona esportiva del Vilar, parc de barres a l’Skate parc del Fornàs, parc infantil al Barri de les Comarques, arbres a la zona d’accés de l’Enxaneta, adequació enllumenat al Parc Barrau i banc de recursos tècnics de salut.–a. tudó

Temas

Comentarios

Lea También