Diversos actes multitudinaris serveixen per tancar el tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista

Els quatre centre La Salle del Camp de Tarragona han organitzat diferents esdeveniments aquest dimarts 14 de maig per commemorar l’efemèride
 

14 mayo 2019 16:47 | Actualizado a 24 mayo 2019 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Salle ha continuat aquest 14 de maig els esdeveniments programats per celebrar el Tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista de La Salle, fundador dels Germans de les Escoles Cristianes (La Salle), amb diversos actes públics.

En total, prop de 120 escoles de l’Estat espanyol i Portugal han commemorat aquest dimarts la data de la mort del fundador fa 300 anys.

Els centres del Camp de Tarragona han organitzat els següents esdeveniments:

  • A Reus, tots els alumnes (1.200) de La Salle Reus s’han concentrat als jardins de l’escola per fer un mural amb el logotip dels 300 anys. L’acte, que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, exalumne de l’escola, la regidora d’Ensenyament, Dolors Sardà, el regidor de Medi Ambient i també exalumne, Dani Rubio, ha estat amenitzat amb diverses actuacions musicals.
  • La Salle Tarragona i La Salle Torreforta han fet coincidir la celebració amb la Marxa Proide. Els alumnes de 5è i 6è de Primària i 1r i 2n d’ESO, s’han trobat al Parc de la Reconciliació per fer un acte d’homenatge davant de l’estàtua de Sant Joan Baptista de La Salle que hi ha al parc.
  • A La Salle Tarragona, els alumnes de 1r a 4t de Primària han gravat un lipdub amb la cançó del Tricentenari
  • Durant la tarda, els alumnes i la comunitat educativa de La Salle Torreforta, s’ha concentrat a la Rambla de Torreforta per fer un acte d’homenatge al fundador.
  • La Salle Tic-Tac ha fet, dins del mateix centre, una catifa amb 300 estrelles que volien representar els 300 anys de la institució.
Els actes s’han organitzat per aquest dimarts 14 de maig, coincidint amb la data en què Sant Joan Baptista de La Salle fou proclamat pel papa Pius XII patró universal dels educadors.

Comentarios
Multimedia Diari