Dàmaris Gelabert ‘mourà el cos’ a Tarragona el pròxim maig

La musicoterapeuta i autora de cançons infantils presentarà el seu nou espectacle familiar a la Tarraco Arena el dia 10

28 enero 2020 11:40 | Actualizado a 28 enero 2020 11:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un concert per ballar i moure’s sense parar des del primer minut és el que promet l’últim espectacle Mou el cos de la musicoterapeuta, pedagoga i autora de cançons infantils Dàmaris Gelabert. El concert, destinat a un públic infantil i familiar, se celebrarà el pròxim 10 de maig a la Tarraco Arena (18 hores).

La cantant i compositora s’acompanya d’una flamant banda on, a més de la seva veu principal, destaquen els acompanyaments vocals de Laia Martínez i Julen Gerrikabeitia, la trompeta de Gregori Hollis, el saxo tenor de Francesc Vidal, les guitarres d’Adrià Martínez, la bateria de Coqui Castells, el baix de Dimas Corbera i els teclats de Marc Mas, mentre que Adrià Gómez i Pau Bosch s’encarreguen de les llums i el so, respectivament.

Dàmaris Gelabert és una de les autores de cançons infantils més reconegudes de Catalunya. En els últims vint anys ha editat fins a setze discs de cançons, començant pel conegut Tot sona! (1998) i acabant per l’últim És l’hora de l’orquestra, del passat 2019. Totes elles són peces musicals que es poden utilitzar com a eina d’aprenentatge, sigui a les escoles o dins de l’àmbit familiar.

Amb una intensa agenda d’actuacions, Gelabert compta amb un canal de YouTube amb gairebé dos milions de subscriptors, en el qual es poden trobar tots els vídeos que ha enregistrat. Així mateix, després d’haver rebut el Botó de Plata fa uns mesos, recentment ha estat reconeguda amb el Botó d’Or de Youtube, un premi que reconeix el treball de creadors i creadores i que mostra l’esforç i les ganes per fer arribar a les llars i les escoles una música plena de continguts i útil en la formació d’hàbits i rutines, d’ensenyaments bàsics i de valors educatius dels infants.

‘És l’hora de l’orquestra’

El nou treball de la musicoterapeuta i Tot Sona Records té com a objectiu apropar tota la família al meravellós món de l’orquestra i de la música simfònica. El disc és un nou volum de la col·lecció És l’hora de …, que van iniciar amb l’edició del disc És l’hora del Jazz. Una proposta que pretén apropar els infants a diferents estils i formacions a partir del repertori de les nostres cançons.

El disc És l’hora de l’orquestra inclou èxits com Bon dia, Els dies de la setmana, L’hora de fer música i l’estrena de la cançó És l’hora de l’orquestra, arranjats i orquestrats per l’Àlex Martínez i interpretats per l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Xavier Puig, amb la participació del Cor de Petits i Cor de Mitjans de l’Orfeó Català i de l’Eloi Gómez a la veu.

Comentarios
Multimedia Diari