Dol per la mort del casteller Josep M. Climent

Sempre havia mantingut un fort compromís polític i social, i va militar per ERC i va ser casteller de la Colla Joves Xiquets de Valls
 

15 marzo 2018 09:42 | Actualizado a 15 marzo 2018 22:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’expresident d’ERC a Valls, Josep Maria Climent, va morir aquest dimarts 13 de març de manera sobtada a l’edat de 59 anys. Climent va ser escollit en el càrrec de president de la secció local dels republicans a la capital de l’Alt Camp entre els anys 2000 i 2003, formant també part de les llistes en diverses legislatures.

A part estava vinculat a la Colla Joves dels Xiquets de Valls sent membre d’una destacada nissaga castellera.

Vinculació i dedicació

Tal com destaquen precisament des de la secció vallenca d’Esquerra, Climent sempre havia mantingut un fort compromís polític i social. També havia estat membre de CCOO, sindicat des del qual va treballar pels drets laborals a l’empresa MAI-Lear.

Davant la sorpresa del decés, la xarxa es va omplir de mostres de condol. «Glaçat per aquesta injusta notícia. Ens deixa un lluitador de moltes coses: Valls, país, drets socials... però per sobre de tot una bona persona El meu condol i una abraçada a la família», va piular el portaveu d’ERC a Valls, Jordi Cartanyà, i d’altres com el regidor Òscar Peris.

Al seu torn, l’alcalde de Valls, Albert Batet, va penjar al seu compte: «Quina desgràcia! El meu condol a tota la família i amics del Josep Maria Climent, vallenc de cor i patriota! Descansa en pau. Una abraçada immensa».

El compte de la Colla Joves Xiquets de Valls va ser el que va anunciar, el dimarts al vespre, la mort sobtada de Josep Maria Climent. 

L’activitat social, política i laboral del Josep Maria sempre ha estat frenètica, perquè sempre es va estimar amb passió aquest poble i la seva dissortada història. Com també va estimar amb passió la seva família, una persona vinculada al teixit social, cultural, polític i sindical a la ciutat. 

La seva sobtada mort ha commocionat la ciutat de Valls, a on havia mantingut una intensa activitat des de sempre.

Comentarios
Multimedia Diari