Dol per la mort del jove alpinista Pol Rodríguez

L'alcalde Ballesteros trasllada "el més sentit condol" als familiars de les víctimes en nom de la ciutat

19 mayo 2017 22:30 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha traslladat en representació de l'Ajuntament "el més sentit condol" a la família de l'alpinista tarragoní Pol Rodríguez mort aquest diumenge, juntament amb un altre alpinista català i un de valencià, al Kirguizistan. Una allau els va sorprendre aquest diumenge a la gelera de Corona, al Parc Nacional d'Ala-Archa, mentre escalaven el cim Ak-Too. L'alcalde ha fet extensiu el condol als familiars de les altres dues víctimes i als seus companys i amics de l'Agrupació Catalana Colldejou de Promoció Excursionista i a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La Salle de Tarragona també ha expressat el seu condol per la mort de l'exalumne.

El centre educatiu ha indicat que Rodríguez va acabar els seus estudis de Batxillerat a La Salle Tarragona el curs 2013/2014 i era membre actiu de l'Agrupació Catalana Colldejou de Promoció Excursionista (ACCPE), una entitat excursionista fundada a Tarragona pel Germà Ricard Serra l'any 1974, federada a la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya). En un comunicat, tota la comunitat educativa de l'escola ha expressat "el seu sentiment i condol als seus familiars i amics en aquests moments tan tristos".

Per la seva banda, l'alpinista tarragoní Òscar Cadiach, ha manifestat des del Pakistan el seu condol a la família i amics dels alpinistes morts, en nom dels membres de l'expedició al Broad Peak. "Avui és un dia trist per la muntanya", ha lamentat Cadiach des d'Islamabad, abans de partir aquest dimarts cap a Skardu.

"Els portem al cor i en el nostre pensament de camí cap al Baltoro. També pensem avui, sobretot, amb els seus amics i famílies per les que no trobem paraules per expressar-los els nostres sentiments per alleugerir-los la tristesa i el dolor en aquests moments tant durs i difícils. Només el podem dir des de la distància que pensem molt en ells i els enviem tota la força i coratge", ha manifestat el reconegut alpinista en un comunicat.

Comentarios
Multimedia Diari