'Don Carlo' arriba a Tarragona aquest diumenge

L'òpera de Giuseppe Verdi comptarà amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i Cor Amics de l’Òpera de Sabadell

09 marzo 2018 18:49 | Actualizado a 12 marzo 2018 11:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El diumenge, a les 6 de la tarda, el Teatre Tarragona presenta Don Carlo, l’òpera de Giuseppe Verdi.

L’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell interpretaran aquesta obra impregnada dels recursos escènics característics del teatre romàntic –claustres, espectres, escenes nocturnes i boscos–.

La trama està situada a l'Espanya del segle XVI, entre prínceps i princeses, inquisidors, passions i llibertat, amb grans escenes col·lectives que impliquen una complexa feina de producció.

El mateix dia de la funció, a les 5 de la tarda al foyer del Teatre Tarragona, el musicòleg Josep Maria Rota farà una breu introducció a l’obra que serà d’accés lliure a tots els espectadors amb entrada.

Don Carlo és la segona de les tres òperes que es podran veure al Teatre Tarragona i que formen part del Cicle Òpera a Catalunya que arriba a Tarragona per 5è any consecutiu.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell amb el suport de la Generalitat i els gran teatres de Catalunya.

Sota la direcció artística de Mirna Lacambra el cicle porta a Tarragona, l’obra de Verdi d’aquest diumenge, “Cavalleria Rusticana” i “Pagliacci” al maig i al març passat es va representar “Cosí fan tutte” de Mozart. El cicle també compta amb el suport i col·laboració dels Amics de l’Òpera de Tarragona, Joventuts Musicals de Tarragona i el patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana.

Les entrades estan a la venda a www.tarracoticket.com i també a les taquilles del Teatre Tarragona una hora abans de l’espectacle.

Comentarios
Multimedia Diari