Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

'Don Carlo' arriba a Tarragona aquest diumenge

L'òpera de Giuseppe Verdi comptarà amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i Cor Amics de l’Òpera de Sabadell

Diari de Tarragona

Whatsapp

El diumenge, a les 6 de la tarda, el Teatre Tarragona presenta Don Carlo, l’òpera de Giuseppe Verdi.

L’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell interpretaran aquesta obra impregnada dels recursos escènics característics del teatre romàntic –claustres, espectres, escenes nocturnes i boscos–.

La trama està situada a l'Espanya del segle XVI, entre prínceps i princeses, inquisidors, passions i llibertat, amb grans escenes col·lectives que impliquen una complexa feina de producció.

El mateix dia de la funció, a les 5 de la tarda al foyer del Teatre Tarragona, el musicòleg Josep Maria Rota farà una breu introducció a l’obra que serà d’accés lliure a tots els espectadors amb entrada.

Don Carlo és la segona de les tres òperes que es podran veure al Teatre Tarragona i que formen part del Cicle Òpera a Catalunya que arriba a Tarragona per 5è any consecutiu.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell amb el suport de la Generalitat i els gran teatres de Catalunya.

Sota la direcció artística de Mirna Lacambra el cicle porta a Tarragona, l’obra de Verdi d’aquest diumenge, “Cavalleria Rusticana” i “Pagliacci” al maig i al març passat es va representar “Cosí fan tutte” de Mozart. El cicle també compta amb el suport i col·laboració dels Amics de l’Òpera de Tarragona, Joventuts Musicals de Tarragona i el patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana.

Les entrades estan a la venda a www.tarracoticket.com i també a les taquilles del Teatre Tarragona una hora abans de l’espectacle.

Temas

Comentarios

Lea También