Dona-li el millor futur!

Jornada de Portes Obertes, 13 de març reserva cita prèvia al web. Més de 50 anys educant el talent en un entorn únic d’aprenentatge

24 febrero 2021 12:22 | Actualizado a 31 marzo 2021 15:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Volem per als nostres fills el millor futur possible i, per aquest motiu, el Col·legi Sant Pau Apòstol treballa per a què sigui així.  Per conèixer com ho fan, la propera jornada de portes obertes serà el dissabte 13 de març.  També es pot demanar una visita personalitzada mitjançant el web de l’escola. La visita ofereix l’oportunitat de conèixer un projecte educatiu adreçat a descobrir els talents de cada infant i a desenvolupar la seva creativitat, la seva autonomia i el compromís amb el seu aprenentatge i millora de la societat. Les  famílies podran consultar tot allò que els preocupi en relació al camí que, amb l’escola, faran per assolir la felicitat dels seus fills.

Al Sant Pau aquest horitzó es concreta aplicant la neurociència a l’aula per a què els alumnes aprenguin més i millor, afavorint la internacionalitat per a què siguin autònoms arreu del món, acompanyant les seves passes des de l’estimació, fent a l’alumne el veritable protagonista del seu camí; en definitiva, facilitar-li l’accés al millor futur.  
Ser del Sant Pau significa ser acollit per una comunitat educativa que l’acompanya i l’impulsa a superar les dificultats partint d’una estreta col·laboració amb les famílies, d’un programa únic a Tarragona de prevenció de l’assetjament –KiVa– procedent de Finlàndia (Universitat de Turku) i d’un entorn únic per tal que es desenvolupi en harmonia i desperti la seva creativitat: bosquet integrat a l’escola i els ensenyaments, hort i grangeta. Tot plegat en una escola global: llar d’infants, educació infantil i primària, ESO, batxillerat i cicles formatius (ESiT).

L’oferta d’aquest centre es completa amb auxiliars de conversa nadius (English Program), experiències que afavoreixen la internacionalitat (intercanvis, Batxillerat Dual Internacional, francès i alemany), en més de 44.000 m2 entre instal·lacions i espais naturals i un ampli catàleg de serveis i extraescolars.

A les xarxes socials, s’hi troba una bona finestra des d’on copsar tot el que fan i tot el que són.

A més, es pot arribar fàcilment des de l’A7 (sortida 1163) i també a través de diverses línies d’autobús municipal (línies 6, 21 i 22). A l’escola s’ofereixen 75 places per a P3 i, en els darrers anys, han accedit al centre totes les famílies que l’han triat en primera opció. Tots els interessats en conèixer el projecte educatiu de P3 i llar d’infants cal que reservin a l’agenda, i al web www.colsantpau.com, el proper 13 de març. Amb tot, també es poden sol·licitar visites personalitzades des del web, per correu (colsantpau@colsantpau.com) o per telèfon (977224314).

Comentarios
Multimedia Diari