Dos detinguts acusats de cometre nou robatoris amb força a l'interior de vehicles a Falset

Els lladres van sostreure dos aparells de GPS i tres ràdios la nit del 29 al 30 de juliol

19 mayo 2017 21:59 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat 4 d'agost, dos homes de 22 i 27 anys d'edat, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns del municipi, com a presumptes autors de nou delictes de robatori amb força a l'interior de vehicle. Els fets es remunten a la nit del 29 al 30 de juliol, quan els lladres haurien comès tots els furts a l'esplanada de terra del pàrquing públic del carrer Torroja de Falset (Priorat). Segons les denúncies dels propietaris es van sostreure, en total, dos aparells de navegació GPS i tres aparells de ràdio. La detenció dels lladres va tenir lloc quatre dies més tard en un control policial a l'N-420, al terme de Riudecols (Baix Camp). Tots dos han passat a disposició judicial.

L'endemà dels robatoris els propietaris dels vehicles van presentar les denúncies a la comissaria de Falset i, en tots els casos, coincidia que els autors havien utilitzat el mateix modus operandi, que consistia en trencar algun dels vidres per facilitar-los l'obertura de la porta.

Quatre dies després, pels volts de les 11.45 hores i en un control policial a l'N-420 al seu pas pel terme de Riudecols, una patrulla de mossos va aturar un vehicle que transportava, en el seient posterior, dos aparells de GPS i tres d'àudio susceptibles d'haver estat sostrets.

Una vegada identificats els ocupants, aquests van ser traslladats a comissaria per tal que la policia comprovés la procedència del material, el resultat del qual va ser positiu, ja que tant els dos GPS com els tres radiocassets constaven com a denunciats en els robatoris de vehicle del pàrquing del carrer Torroja de Falset.

Així, els Mossos d'Esquadra van detenir els dos ocupants acusats dels nou robatoris en interior de vehicle. Tots dos, un d'ells amb diversos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, van passar a disposició judicial el 5 d'agost al Jutjat de Primera Instància i d'Instrucció número 1 de Falset.

Comentarios
Multimedia Diari