Dos detinguts per cometre set robatoris en habitatges del Baix Camp

Els arrestats tenen 25 i 26 anys i són veïns de Graus (Osca) i les Coves de Vinromá (Castelló)

ACN

Whatsapp

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil van detenir dilluns passat a Graus (Osca) i Vinaròs (Castelló) dos homes per haver comès set robatoris en habitatges a la comarca del Baix Camp. Els detinguts tenen 25 i 26 anys, són de nacionalitat romanesa i veïns de Graus i les Coves de Vinromà (Castelló), a qui se'ls acusa dels delictes de robatori amb força, falsificació de document oficial i simulació de delicte. A més, els lladres van llogar un vehicle amb la finalitat de cometre els robatoris.

L'actuació conjunta entre els Mossos i la Guàrdia Civil es va iniciar arran de la troballa d'un vehicle accidentat a Prades on hi van trobar nombrosos objectes sostrets en el seu interior.

Arran de les investigacions, es va aconseguir esbrinar que el mateix dia que es van cometre els robatoris, els autors van llogar el vehicle sinistrat en una empresa arrendatària del terme municipal de Vinaròs per cometre els robatoris a la comarca del Baix Camp. En accidentar el vehicle i abandonar-lo amb els efectes robats, un dels autors va denunciar a la caserna de Vinaròs el robatori del vehicle accidentat amb la intenció d'eludir els set robatoris comesos als Baix Camp i les responsabilitats pels danys ocasionats.

Per tot això, els agents van identificar i detenir dos homes a les localitats de Graus i Vinaròs, de 25 i 26 anys d'edat i nacionalitat romanesa, com a suposats autors de set delictes de robatori amb força, falsificació de document oficial i simulació de delicte.

Els dos joves ja havien estat detinguts al desembre passat per un robatori amb violència a Vinaròs on tres encaputxats van propinar una pallissa un empleat d'un hotel, fent-los constar almenys 73 fets delictius per delictes contra el patrimoni.

S'ha pogut recuperar part dels objectes sostrets com a televisors, equips de música i eines elèctriques. Els detinguts juntament amb les diligències instruïdes van passar aquest dimarts a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de Reus.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También