Dos detingutss per sostreure 350kg d'avellanes de finques agrícoles

Els detinguts són veïns de Constantí. Les avellanes robades tenen un valor d'uns dos mil euros

19 mayo 2017 21:37 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir el passat 29 de setembre a Tarragona, dos homes, un de nacionalitat espanyola i un de marroquina, de 24 i 29 anys, tots dos veïns de Constantí (Tarragonès), com a presumptes autors de dos delictes de furt.

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta el passat 20 de setembre després que diversos pagesos denunciessin el furt de dos-cents i cent quilos d’avellanes, respectivament, de finques d’avellaners de les localitats d’El Morell, Constatí i Vilallonga del Camp, succeïdes entre els dies 15 i 19 de setembre. Els fruits sostrets estaven valorats en uns dos mil euros.

Arran aquests fets es va obrir una investigació que va permetre, amb la col·laboració dels pagesos de la zona, la identificació i detenció dels dos presumptes autors de les sostraccions i van recuperar part de les avellanes sostretes.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar amb l’obligatorietat de presentar-se quan siguin requerits davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona

 

Comentarios
Multimedia Diari