Dos ferits en despendre's part d'una balconada de l'edifici Atlántico de Tarragona

Els fets han tingut lloc a la Rambla Nova. Una de les persones ferides ha estat traslladada a l'Hospital Santa Tecla amb ferides lleus a la cama

14 enero 2018 11:22 | Actualizado a 16 enero 2018 10:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dues persones han resultat ferides aquest matí en despendre's part d'una balconada d'un tretzè pis de l'edifici Santander de la Rambla Nova de Tarragona.  Les peces de l'edifici han caigut al carrer i han afectat dos vianants, una de les ferides ha estat traslladada a l'Hospital Santa Tecla, segons informen fonts del Servei d'Emergències Mèdiques. A més, s’han trencat alguns vidres d’una sucursal bancària situada a la planta baixa de l’immoble.

Efectius dels Mossos d'Esquadra, Policia Local han acordonat la zona i han tallat el trànsit. Dues dotacions de bombers també s'han traslladat fins al lloc dels fets quan han rebut l'avís, aproximadament cap a les dotze del migdia. 

L’arquitecte municipal ha valorat la situació de l’edifici i no té danys estructurals, però sí que hi ha perill que es puguin produir més despreniments de la façana. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana ha informat que continuarà tallat el transit a vehicles i persones a tota la cantonada de l’edifici - Rovira i Virgili amb Rambla Nova -, per tant, la zona seguirà acordonada fins a nou avís, quan es consideri garantida la seguretat. Mentrestant, els residents a l’edifici accediran als seus pisos per l’entrada del pàrquing.

 

Comentarios
Multimedia Diari