Dos homes a presó després de trobar-los droga al cotxe en un control a la Canonja

En l'escorcoll hi van trobar uns 4.000 euros sota el seient i vuit paquets d'haixix

19 mayo 2017 23:06 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 3 d'abril a Tarragona dos homes de 26 i 48 anys d'edat com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. A un d'ells també se l'acusa d'un delicte de tràfic i ús de document d'identitat fals. Segons han informat els Mossos la nit del 3 d'abril els vigilants de la Canonja van aturar un vehicle en un control de trànsit. El cotxe circulava en sentit contrari per la població i el van aturar a l'N-340. En l'escorcoll van trobar 4.070 euros sota el seient. Posteriorment els Mossos van fer un escorcoll detallat del vehicle i hi van trobar vuit paquets d'haixix, amb un pes de 5 quilograms. El jutge n'ha decret l'ingrés a presó.

Els fets es remunten la passada nit del 3 d'abril durant un control de trànsit que els vigilants de la Canonja havien muntat a la cruïlla del carrer de la Bassa Fonda amb el carrer Compte de Llar.

Durant el dispositiu, van observar un vehicle que circulava en direcció contrària pel carrer Dues Hortes i, després d'un breu seguiment, el van aturar a la N-340 per tal d'identificar els seus ocupants.

Els vigilants, que van realitzar un primer escorcoll al vehicle, van localitzar sota el seient del conductor 4.070 euros fraccionats en bitllets de 50 euros i que anaven embolicats amb plàstic, moment en què van donar avís als Mossos d'Esquadra, atès que l'actitud dels dos ocupants cada vegada era més neguitosa i no acreditaven la procedència dels diners.

Posteriorment els mossos van escorcollar detalladament als dos ocupants, als quals van intervenir 140 euros, 800 dirhams marroquins i 30 lliures angleses.

En l'escorcoll més minuciós al vehicle, els Mossos d'Esquadra van localitzar vuit paquets d'haixix, amb un pes de 5 quilograms. La droga anava embolicada amb paper de film i desprenia una forta olor a ambientador per evitar la seva detecció.

Per aquest motiu, es va detenir als dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Una vegada traslladats a comissaria, la Unitat d'Investigació de Tarragona es va fer càrrec i, al ressenyar el conductor, els agents van detectar que les seves empremtes no coincidien amb les del passaport irlandès amb el qual s'havia identificat inicialment, sinó que realment es tractava d'un home espanyol que li constaven dues ordres de detenció i ingrés a presó emeses per l'Audiència Provincial de Còrdova. Per aquest fet, també se li va imputar un delicte de tràfic/ús de document d'identitat fals

Els detinguts són dos homes de 26 i 48 anys d'edat, de nacionalitat argentina i marroquina, amb domicili desconegut. Tots dos van passar el 5 d'abril a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció núm.4 de Tarragona el qual va decretar per ambdós el seu ingrés a presó.

Comentarios
Multimedia Diari