Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dos serveis dels Bombers per la tempesta i forta calamarsada a Tarragona i l'Ebre

La pedregada ha caigut amb força al Perelló, al Baix Ebre

ACN

Whatsapp
Pla obert d'una mà mostrant la calamarsa que ha caigut al Perelló, al Baix Ebre. FOTO: ACN / CEDIDA: Enric Prades

Pla obert d'una mà mostrant la calamarsa que ha caigut al Perelló, al Baix Ebre. FOTO: ACN / CEDIDA: Enric Prades

Els Bombers de la Generalitat han fet aquest dissabte, entre les 15 hores i les 20 hores, dues sortides a Tarragona per la tempesta, que ha passat per la demarcació amb força aparell elèctric sense causar gaires incidents greus. A Salou, tres dotacions han treballat en una terrassa d'un edifici del passeig Miramar, on ha caigut un llamp. Una altra dotació ha treballat a la Via Aurèlia, on ha caigut un altre llamp sobre una palmera, sense més afectació.

Un dels municipis on la tempesta ha descarregat amb més força ha estat el Perelló, al Baix Ebre, en forma de calamarsa amb un diàmetre d'entre un i dos centímetres. La pedregada també ha afectat altres municipis de les Terres de l'Ebre, com Xerta. També al Perelló, els Bombers han fet sortides puntuals per columnes de fum, que podrien tenir l'origen en un llamp, tot i que no s'ha determinat.

Un llamp durant la tempesta a Salou. FOTO. XAVI MARZÀ

Temas

Comentarios

Lea También