Más de Tarragona

Dotze persones viuran la Festa Major des del balcó de l’ajuntament de Montblanc

Les inscripcions es poden fer fins al 30 d’agost i el 3 de setembre es farà un sorteig públic en el cas que hi hagi més interessats

Diari de Taragona

Whatsapp
Els regidors cediran el seu tradiconal lloc al balcó de la Casa de la Vila als ciutadans. FOTO: CEDIDA

Els regidors cediran el seu tradiconal lloc al balcó de la Casa de la Vila als ciutadans. FOTO: CEDIDA

Un total de dotze montblanquins i montblanquines podran veure el seguici de Festa Major el dia 9 de setembre des del balcó de l’ajuntament. Així ho va anunciar la regidora de Festes, Judit Pere, el dijous passat durant la presentació del programa i el cartell de l’edició d’enguany.

Aquest dilluns passat, 12 d’agost, es van obrir les inscripcions per poder veure el seguici des del balcó. Aquells montblanquins que hi estiguin interessats s’hauran de dirigir a l’Ajuntament per poder-se inscriure en aquesta iniciativa.

També ho podran fer trucant al teléfon 977 86 00 09 o bé enviant un correu electrònic a la direcció culturaifestes@montblanc.cat. Les inscripcions es poden realitzar fins al dia 30 d’agost.

Concretament, es podran inscriure sis veïns/es, que podran dur un acompanyant. Per tant, un total de dotze persones ocuparan el balcó del consistori el dia 9 de setembre.

Els regidors i regidores, que normalment ocupen el balcó, veuran el seguici des de la plaça Major.

En cas que hi hagi més de sis interessats, s’assignaran els llocs mitjançant un sorteig públic que tindrà lloc el dia 3 de setembre a les 6 de la tarda al mateix Ajuntament.

L’Ajuntament oferirà enguany un servei de trasllat a aquelles persones amb mobilitat reduïda per assistir a l’ofici al santuari de la Serra del 8 de setembre. Un servei de trasllat per a 12 persones de la porta de casa seva fins al santuari, amb prèvia reserva per ordre d’inscripció, que s’haurà de formalitzar també a l’Ajuntament.

Temas

Comentarios

Lea También