Dow Chemical Tarragona presenta el programa de Festa per a Tothom 2017

L'arribada de la festa major de Santa Tecla a Tarragona indica l'inici del programa de participació Festa per a Tothom

13 septiembre 2017 15:23 | Actualizado a 13 septiembre 2017 15:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dow Chemical Tarragona presenta del programa de Festa per a Tothom 2017 el proper dissabte 16 de setembre a les 11.00h al Balcó del Mediterrani.

 Aquest programa, ha aconseguit que els ciutadans amb capacitats diferents puguin gaudir les festes de la patrona de Tarragona sense cap tipus de dificultat. Sense barreres ni diferències, voluntaris i participants es barregen per formar una penya amb l'única finalitat de gaudir i passar-ho bé.

El tret de sortida el marcarà el dissabte 16, amb la presentació del programa per a les festes de 2017. L'acte, que tindrà lloc al Balcó del Mediterrani, comptarà amb la presencia de Josep Felix Ballesteros, Alcalde de Tarragona, Ana Santos, Tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, i per part de Dow comptarà amb la presència d' Anton Valero, General Manager de Dow Chemical a Espanya i Portugal; Jaume Sariol, Director del Complex Industrial de Dow Tarragona; i Josep Boronat, Director de Comunicació i Relacions Institucionals de Dow Tarragona.

En aquest mateix espai tindrà lloc la presentació del programa festiu en llenguatge braille, així com els parlaments i la tradicional fotografia de família que, amb el pas dels anys, s’ha convertit en tot un clàssic de la Festa Major tarragonina.

Comentarios
Multimedia Diari