Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dow Chemical Tarragona presenta el programa de Festa per a Tothom 2017

L'arribada de la festa major de Santa Tecla a Tarragona indica l'inici del programa de participació Festa per a Tothom

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu de la Festa per a Tothom FOTO: LL. MILIÁN

Imatge d'arxiu de la Festa per a Tothom FOTO: LL. MILIÁN

Dow Chemical Tarragona presenta del programa de Festa per a Tothom 2017 el proper dissabte 16 de setembre a les 11.00h al Balcó del Mediterrani.

 Aquest programa, ha aconseguit que els ciutadans amb capacitats diferents puguin gaudir les festes de la patrona de Tarragona sense cap tipus de dificultat. Sense barreres ni diferències, voluntaris i participants es barregen per formar una penya amb l'única finalitat de gaudir i passar-ho bé.

El tret de sortida el marcarà el dissabte 16, amb la presentació del programa per a les festes de 2017. L'acte, que tindrà lloc al Balcó del Mediterrani, comptarà amb la presencia de Josep Felix Ballesteros, Alcalde de Tarragona, Ana Santos, Tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, i per part de Dow comptarà amb la presència d'Anton Valero, General Manager de Dow Chemical a Espanya i Portugal; Jaume Sariol, Director del Complex Industrial de Dow Tarragona; i Josep Boronat, Director de Comunicació i Relacions Institucionals de Dow Tarragona.

En aquest mateix espai tindrà lloc la presentació del programa festiu en llenguatge braille, així com els parlaments i la tradicional fotografia de família que, amb el pas dels anys, s’ha convertit en tot un clàssic de la Festa Major tarragonina.

Comentarios

Lea También