Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dow Chemical col·labora amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2017

L'alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de Dow Chemical Ibérica, Anton Valero, han formalitzat l´acord

Redacció

Whatsapp
Imatge de Josep Fèlix Ballesteros amb els representants de Dow Chemical després de la signatura del conveni. Foto: Cedida

Imatge de Josep Fèlix Ballesteros amb els representants de Dow Chemical després de la signatura del conveni. Foto: Cedida

Dow Chemical Ibérica ha formalitzat el conveni de col·laboració amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2017. El president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de Dow Chemical Ibérica, Anton Valero, han signat aquest conveni a les oficines dels Jocs Mediterranis de Tarragona.

Josep Fèlix Ballesteros ha destacat la importància de Dow com a col·laborador oficial de Tarragona 2017: “Per a nosaltres és un orgull que empreses internacionals apostin pels Jocs de Tarragona. Dow és una empresa amb més de 50 anys d’història a la Península Ibèrica, i estem molt contents i agraïts per la confiança dipositada en el projecte”.

Per la seva part, el president de Dow Chemical Ibérica, Anton Valero, ha destacat: “Com empresa amb una forta presència industrial al Camp de Tarragona i compromesa amb el territori i el seu entorn, és important col·laborar amb l’Ajuntament de Tarragona com a ciutat organitzadora dels Jocs Mediterranis del 2017 i amb tots els municipis seu que també acolliran les diferents modalitats esportives. Esperem que la col·laboració de Dow pugui contribuir a que els Jocs siguin un èxit a la vegada que siguin sostenibles a través de productes i tecnologies proporcionades per la química”.

Nova empresa col·laboradora

Dow s’uneix a la categoria de col·laborador oficial de Tarragona 2017. L’empresa dedicada a la química se suma així a altres companyies internacionals que es comprometen amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2017. En l’actualitat el Pla de Patrocinis dels Jocs Mediterranis preveu quatre categories principals de patrocini: soci oficial, patrocinador oficial, col·laborador i “Amics de Tarragona 2017”.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También