Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dow demana disculpes pel fum provocat per una incidència a la planta d'etilè

Segons fonts de la mateixa empresa, la unitat de producció d'etilè s'ha hagut d'aturar a causa d'una incidència de procés a l'àrea de compressors

ACN

Whatsapp
Foto: Twitter de Pere Folch? @FolchPere

Foto: Twitter de Pere Folch? @FolchPere

Aturada la planta d'etilè de Dow, al polígon petroquímic nord de Tarragona, a la Pobla de Mafumet, per una incidència. Segons fonts de la mateixa empresa, la unitat de producció d'etilè s'ha hagut d'aturar a causa d'una incidència de procés a l'àrea de compressors. La planta està en parada tècnica des de dos quarts d'una d'aquesta matinada de dilluns.

La companyia nord-americana demana disculpes per l'episodi de fumera de la torxa a causa de l'anomalia -per cremar producte-, així com durant la posterior posada en marxa de la planta, ubicada a tocar de la refineria de Repsol. A la vegada recorda que "les torxes del complex industrial formen part dels sistemes de seguretat de les plantes i és habitual que funcionin durant processos de parada i anomalies de procés".

Temas

  • TARRAGONA

Lea También