Dow lliura el 41è Premi Dow al millor estudiant de la ETSEQ

L'acte inclourà una ponència que serà impartida per la reusenca Ester Baiget, Business President de Dow Industrial Solutions

25 abril 2019 11:25 | Actualizado a 25 abril 2019 11:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta tarda es lliura el 41è Premi Dow al millor estudiant de màster en Enginyeria Química de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) que acabi enguany. El guanyador o la guanyadora ha de demostrar la utilització de les competències que empresa i ETSEQ  comparteixen: iniciativa, versatilitat, lideratge, competència i responsabilitat, comunicació, treball en equip i orientació al client. El premi és una oportunitat laboral per a la persona guanyadora.

A l'acte la reusenca Ester Baiget, Business President de Dow Industrial Solutions, imparteix una ponència, en presència de la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat Àngels Chacón. Estan presents la rectora de la URV María José Figueras, el director general de Dow Espanya i Portugal Jon Víctor Bilbao, i Jaume Sariol, director del Complex Industrial de Dow Tarragona.

 
 

Baiget ha impulsat un canvi transformador i ha millorat la rendibilitat en una àmplia varietat d'empreses al llarg de la seva dilatada carrera, que inclou una variada experiència internacional com a líder empresarial i tècnica comercial. 

Es va incorporar a Dow el 1995 com a enginyera a Tarragona. Des de llavors, ha exercit una varietat de funcions tècniques, comercials i estratègiques de creixent importància i responsabilitat fins que, l'any 2016, va passar a ocupar el seu actual càrrec de Business President.

Representa Dow com a Vicepresidente d'EPCA i és patrocinadora excecutiva d'un dels grups de xarxes d'empleats més recents de Dow, RISE. També és embaixadora de STEM. Amb seu a Horgen, Suïssa, Baiget té un títol d'enginyer químic i un MBA de la Universitat Rovira i Virgili.

Comentarios
Multimedia Diari