EL TEMPS: Avui, cel serè i baixada de temperatura

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 2 d'octubre

01 octubre 2018 18:56 | Actualizado a 01 octubre 2018 19:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

l Previsió per a avui
Cel serè en general, si bé a l’inici de la matinada hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu i a punts del sector central del litoral i del prelitoral. A banda, a partir del matí es formaran núvols mitjans a sotavent del Pirineu, preferentment a l’occidental, alhora que arribaran algunes bandes de núvols alts per l’oest.

l Temperatures
La temperatura baixarà lleugerament, tant la mínima com la màxima.

l Vent
Bufarà vent de component nord arreu entre fluix i moderat, tret de cotes elevades del Pirineu i de l’Empordà on serà fort amb cops molt forts, amb tendència a afluixar a partir de migdia. A banda, al centre del dia quedarà fluix i de direcció variable al sector central del litoral i el prelitoral, i a punts de l’interior del nord-est i la Catalunya Central, on predominarà el component sud fluix.

l Tendència per a demà
Cel serè en general, si bé fins a mig matí hi haurà núvols mitjans a sotavent del Pirineu que deixaran el cel mig ennuvolat. La temperatura mínima quedarà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima pujarà lleugerament o localment moderadament.

Bufarà vent de component nord i oest arreu, entre fluix i moderat, si bé hi haurà cops forts als dos extrem del país. A banda, a partir de migdia el vent quedarà fluix i de direcció variable al litoral i el prelitoral central i sud.

Comentarios
Multimedia Diari