ERC-AM presentarà 12 candidatures a la Ribera d'Ebre

Sis dones com a caps de llista

19 mayo 2017 22:50 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Esquerra Republicana a la Ribera d'Ebre aquest diumenge va fer un acte de força en concentrar a Móra d’Ebre integrants de les 12 candidatures que presenta a la Ribera d'Ebre conjuntament amb Avancem i Acord Municipal, tot coincidint en la voluntat de treballar per fer una nova comarca.

Són 169 els candidats i candidates que es presenten per ERC-AM a la Ribera, molt prop de l’altra formació política que presenta una candidatura més, i un total de 174 candidats i candidates. Hi ha 6 candidatures republicanes que presenten dones com a caps de llista, fet que contrasta amb alguna altre partit de la capital comarcal que ni tan sols compleix la paritat.

La gent d'Esquerra Republicana va voler destacar el desig de tornar a posar l'ens comarcal al servei de les persones i dels pobles. Segons el president comarcal del partit a la Ribera d’Ebre, Josep Maria Sàez, ‘cal retornar al govern del Consell Comarcal per fer avançar de nou la comarca, i treure-la de l'estancament dels darrers 4 anys, en que CiU ha demostrat la buidor d’un projecte sense futur’. Sàez a més va recordar ‘la gestió inestable del dia a dia’, -sense ocupació a la nau del Molló, amb alt i baixos amb la gestió del consorci de residus, sense lideratge polític en turisme o en desenvolupament econòmic, etc. Els candidats i candidates d’ERC-AM es van fixar com objectiu tornar a posar el Consell Comarcal al servei de la gent i dels pobles, evitant l'ús personalista de la institució i el seu enfrontament amb els pobles de la comarca per desavinences personals o polítiques.

Els republicans van deixar clar que treballaran com ho han fet sempre, des del rigor, l'honradesa i l'honestedat, i que obriran les portes del Consell per fer-lo més transparent, amb polítiques al servei de les persones i dels pobles, construint una comarca de tots i per a tots, amb projecte i de futur. Segons Sàez, ‘ERC a més de tenir un projecte per cadascun dels nostres pobles, tenim un projecte comú de comarca amb futur, ambiciós, just i net’.

Per acabar els candidats i les candidates d'ERC-AM van destacar que la millor manera d'arribar a la independència és votant les seves candidatures perquè són les úniques clarament independentistes. Josep Maria Sàez va apuntar que ‘el 24 de maig és també la primera volta del 27 de setembre, i la Ribera d'Ebre ha de ser una peça clau del #NouPaís!’.

 

Comentarios
Multimedia Diari