ERC de Tarragona demana explicacions per les multes

Els fets s'haurien produït a l'Avinguda Maria Cristina, davant del Camp de Mart, amb uns cartells de prohibició d'aparcar en motiu de Sant Magí

19 mayo 2017 22:04 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El grup municipal d'ERC de Tarragona ha valorat les multes que el consistori ha imposat a un grup de veïns per haver aparcat a l'avinguda Maria Cristina. Diversos dels afectats denuncien que, a l’alçada del Camp de Mart, s’han canviat de matinada i de forma irregular les senyalitzacions de prohibició d’aparcar en motiu dels actes de Sant Magí. ERC afirma tenir fotografies enviades per afectats que demostrarien que, efectivament, es van canviar els senyals.

La formació afirma que el canvi de cartells de matinada va ser presenciat per alguns veïns de la zona. "Segons els testimonis, la prohibició establerta inicialment era a partir de les 00.00h del dia 13 d’agost. Amb el canvi de cartells realitzats durant la matinada del dia 12, la prohibició s’avançava fins al dia 10. Els mateixos ciutadans expliquen que el dimecres 12 al matí, hores després del canvi de cartells, molts cotxes han estat multats i enretirats per la grua municipal", relaten els republicans en un comunicat.

Per tot això, el grup municipal d’ERC-MES-MDC, ha enviat una carta a l’alcaldessa en funcions Begoña Floria, demanant l’esclariment d’aquest tema. “És una pràctica que pensem que és un maltractament al ciutadà. En els moments actuals de dificultat econòmica la multa imposada i el cost d’enretirar el vehicle del dipòsit municipal, supera els 300 euros. Si el que diuen els afectats és cert, és una mostra de desconsideració i prepotència administrativa. Aquestes persones es mereixen, si això es demostra, que se’ls condoni la multa, una explicació convincent i una disculpa”, ha afirmat Pau Ricomà, portaveu d’ERC-MES-MDC.

L’alcaldessa en funcions, Begoña Floria, ha assegurat als mitjans de comunicació que l’error amb els cartells es va produir només en un tram del carrer i que s’està treballant per resoldre les sancions imposades als vehicles aparcats en aquell tram.

ERC exigeix "una investigació d’aquests fets que deixen el ciutadà en una clara situació d’indefensió, depuració de responsabilitats, si s’escau i el retorn de les multes de tots els vehicles aparcats davant del Camp de Mart, atès que hi ha testimonis en tot el carrer, no només en un tram".

 

Comentarios
Multimedia Diari