ERC demana a Renfe que adapti els abonaments dels trens Avant al teletreball

La moció ha estat registrada per la senadora tarragonina Laura Castel i la lleidatana Sara Bailac

Diari de Tarragona

Whatsapp
Laura Castel. FOTO: ERC

Laura Castel. FOTO: ERC

El grup parlamentari d'Esquerra Republicana al Senat ha presentat una moció a la Comissió de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per sol·licitar al govern de l'Estat que flexibilitzai els abonaments per a les persones que utilitzen l'AVANT de manera freqüent.

Per al grup republicà, l'augment del teletreball com a conseqüència de la COVID19 provocarà canvis en la mobilitat dels viatgers i viatgeres que fins ara utilitzaven l'alta velocitat per desplaçar-se entre Lleida, Tarragona i Barcelona.

La moció registrada per la senadora tarragonina Laura Castel i la lleidatana Sara Bailac assenyala que els abonaments existents "s'hauran d'adaptar al nou escenari de major implantació de les fórmules de teletreball flexibilitzant i augmentant-ne els períodes de validesa".

És per aquest motiu que es demana a Renfe que "flexibilitzi i augmenti el període de validesa dels abonaments i targetes per a viatgers freqüents del servei Avant per adaptar-los als canvis en els desplaçaments".

Una mesura que, segons Castel, "serà beneficiosa per les persones que fins ara utilitzaven el tren de manera habitual entre Tarragona i Barcelona" i apunta que "pot ser un incentiu perquè cada cop siguin més les persones que trobin en el tren una alternativa al vehicle privat, sobretot entre els milers de ciutadans i ciutadanes que es desplacen a diari entre la zona de Tarragona i Barcelona".

Temas

Comentarios

Lea También